27 Temmuz 2014 Pazar

Magic Splash ile akneye son...

magic splash, akne, yuz temizleyici jel, etkin sonuç, blogger buluşması, yagmur ipar, yemeksohbetleri, garden event, event, blogger event, akneye son, akne tedavisi için
Magic Splash ile tanışmam Garden Event blogger buluşmasında oldu. İlk kez duydum ismini. Ürün hakkında da bilgim yoktu. Ürün iki aşamalı. Bir tanesi Magic Splash Anti Akne Jel. Ötekisi ise Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli. Akne abimin eşinde var. Kadın sürekli nasıl beslenirse beslensin cildinde sivilceler eksik olmaz. Yengem İstanbul'u ziyaret ettiğinde ürünü denedik.
Etkin bir sonuç alacağımızı hayal ederek her iki ürünü de kullandı. Her cilt tipine uygun bu ürünler yıkama sonrası oldukça ferah ve yumuşak bir sonuç verdi. Fotoğrafı kullanmaya başlamadan çektim. Çünkü size bu ürünü yazmak için öncesini ve sonrasını görmem gerekiyordu. Gördüğünüz gibi ciddi sivilceler var. Yaşı 28 olmasına rağmen bu sivilcelerden kurtulamıyor.
Bu fotoğrafı ise 15. gün sonrasında çektim. Sonuçları gerçekten çok açık. Biz inanamadık. Bugüne kadar pratik bir çare bulamayan yengem için bulunmaz bir sonuçtu bu.

Bence ürünün en güzel özelliği de yaş farkı olmadan kullanılabilinmesi. Ergen bir çocuktan yapısı gereği sivilce çıkan yetişkin biri rahatlıkla kullanabiliyor.

Garden Event'e beni davet ettiği için ve Magic Splah Didem hanıma çok çok teşekkür ederim. :)

Ürün hakkında bilgi almak ve takip etmek için; https://www.facebook.com/magicsplash

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder