2 Temmuz 2014 Çarşamba

Buderus yoğuşmalı kombiyi Tavsiye Evi'nde dinledik...

buderus, kombi secimi, kombi, yoğuşmalı kombi, yogusmali kombi, kombi seciminde dikkat edilmesi gerekenler, kombi tercihi, yogusmali kombi secimi, buderus yogusmali kombi, etkinliklerworkshoplar,
Geçtiğimiz hafta Tavsiye Evi'ne Buderus Kombi ile yoğuşmalı kombiler ve avantajlarını konuşmaya gittim. Benim evde de yoğuşmalı kombi var. Hep arkadaşlarımla sohbet ederken faturamın azlığı konusunda konuşurduk ve sebebini bilmezdim. Meğer yoğuşmalı kombimin olmasından dolayıymış. Biz ailecek alırken araştırmıştık ama böylesine fark olabileceğini düşünmemiştim.
Ali bey bizlere yoğuşmalı kombiyi anlattı. Yoğuşmalı kombilerin tüm evler için uygunmuş. Şartlar uygun olduğunda ciddi bir ekonomi yapabiliyormuşuz. Ama bunlar için oda kumandası ve dış hava kumandası kullanımı tavsiye edilir dedi. Oda kumandasının önemi çok büyük. Böylelikle kombi, tüm evlerde radyatör metrajına bakmaksızın gidiş suyu sıcaklığını ayarlayabilir. Dış hava sıcaklığına göre çalışan yoğuşmalı kombiler yalnızca ihtiyaç olan kadar ısı üretir ve yakıt tasarrufu sağlar." dedi.
Evimize uygun kombiyi nasıl seçeriz?
Uygun kombi seçimi için evin ısı kaybının hesaplanıp buna uygun olarak her odaya uygun radyatörlerin yerleştirilmiş olması en ideal şarttır. Isı kaybı; evin izolasyonu, yönü, duvar malzemesi yüksekliği, pencere tipi ve büyüklüğü vb. kriterlere göre değişiyor. Evin ısı kaybı ısıtma cihazını seçerken önemli bir kriter. Kombi kapasiteleri sıcak kullanım suyu kapasitesine göre belirlenmesi gerekir.

Kombili evlerde doğalgaz tasarrufu için nelere dikkat etmemiz gerekenler; binanın ısı yalıtımı, yoğuşmalı kombi tercihi ve kumanda kullanımı.

Buderus yoğuşmalı kombiler:
Uzun ömür, yüksek verim ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan marka Buderus yoğuşmalı kombiler, teknolojisinin getirdiği yüksek verim, hassas oda sıcaklığı kontrolü ve akıllı kumanda paneli sayesinde klasik ısıtma cihazlarına göre iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak yaklaşık %30'a varan oranlarda tasarruf elde edebiliyoruz. 

Gelelim asıl mühim olan doğru marka seçimine. Buderus'u çok duymuştum. Piyasada isim yapmış ciddi ve büyük bir marka. Son günlerde ufak tefek sıkıntı çıkarmaya başlayan kombimin yerine ilk tercihim Buderus marka olacak. Hem de şu aralar kampanyası var. Oldukça indirimli gördüm fiyatlarını. Düşünenler için mutlaka incelemelerini tavsiye ederim. :)

Bizleri misafir eden Tavsiye Evi'ne, Buderus markasını bizlere tüm ayrıntıları ile anlatıp bilgilendiren Ali bey'e çok teşekkür ederim. :)
O güne ait videoyu youtube'den izleyebilirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=SeLhYhUg8lw

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder